Főcímek

Képzések

A következő képzéseket tervezzük szakszervezeti vezetők, tisztségviselők és bizalmik számára:

Időgazdálkodás – nincs többé „Erre sajnos nincs időnk.” Mert mindenre lesz, amire csak szeretnétek. Már elérhető online, egy nagy meglepetéssel: Időteremtő

Toborzási, beléptetési képzés – a taglétszám növelése nemcsak praktikákon, de a stratégián is múlik. A pofon egyszerű módszerektől kezdve a startégiai kérdésekig mindent sorra veszünk. Cél és munkacím: „Duplázd meg a taglétszámot egy év alatt!”

Közösségi média használat és közösségi marketing – ma már minden szakszervezet használja a közösségi médiát, de nem hatékonyan és nem eredményesen. Ezen változtatunk!

PR képzés – a szakszervezetek esetében elengedhetetlenül fontos a PR, amit a profik a klasszikus értelemben alkalmaznak, tehát nemcsak közölnek, de valódi kapcsolatot is ápolnak a sajtóval és rajtuk keresztül a közönséggel is. Átfogó képzésünk segít ennek a statégiájában és a megvalósításában is.

Válságkommunikáció – egy szakszervezetnek sokkal többször van szüksége speciális kommunikációs megoldásokra, mint bármilyen más szervezeti formációnak. A válságkommunikáció akár a mindennapok része is lehet, hiszen ezzel el lehet kerülni a válságokat is. Kifejezetten a kommunikációs és sajtókapcsolati munkatársaknak, továbbá az elnökségi tagoknak és a felügyelőbizottság tagjainak ajánljuk ezt a képzést.

Kommunikációs tréning (nemcsak) bizalmiknak – a bizalmik speciális és kiemelt szerepet töltenek be a szakszervezetek életében. Minél ügyesebben kommunikálnak a bizalmik, annál sikeresebb lehet a szakszervezet. Speciálisan bizalmikra szabott kommunikáció képzésünk sokat lendít majd a szakszervezet belső kommunikációján is, de a tagok létszámának növekedését és a meglévő tagok elégedettségét is szolgálni fogja. Természetesen bárki részt vehet a szakszervezetből a képzésen, de a tematika praktikusan a bizalmik áldozatos munkájának eredményességi mutatóit hivatott növelni.

Tárgyalástechnika alapok és Haladó tárgyalástechnika workshop – tárgyalni tudni kell, és aki tud tárgyalni, az győz. Az a legjobb, ha mindenki profi tárgyaló a szakszervezetben, de természetesen elég, ha olyanok vesznek részt a képzésen, akik aztán később ott lesznek a bértárgyalásokon, egyeztetéseken, ágazati fórumokon, és a gyakorlatban kamatoztathatják majd az itt megszerzett és begyakorolt készséget.

Hamarosan felkerülnek a dátumok és a pontos részletek is.

Fel